Home / Vakantieschool Catamaran

Vakantieschool Catamaran

In de meivakantie kunnen leerlingen van De Catamaran GRATIS deelnemen aan de vakantieschool. Deze vakantieschool is alleen voor onze leerlingen. We zullen dit in samenwerking met een partner van ons verlengde dag arrangement, Dynamic Activities, organiseren. Er wordt tijdens de vakantieschool besteed aan taal, rekenen, lezen en spelling. Uiteraard is er ook tijd voor sport en spel. 

Informatie over de vakantieschool:

In het afgelopen jaar hebben de kinderen veel school gemist. We organiseren nu extra school om de kinderen meer lezen, taal en rekenen aan te bieden, maar ook om leuke en leerzame activiteiten (sport/spel/creatief, etc.) te doen. De kinderen zullen les krijgen in hun eigen groep of jaargroep (bijvoorbeeld alle groepen 5 bij elkaar). 

De vakantieschool is voor alle leerlingen van de Catamaran van groep 1 t/m 8 en Schakelgroep 1 t/m 3. 

Op de vakantieschool wordt les gegeven door docenten van Dynamic activities. Dit is de organisatie die bij ons op school ook de VDA-lessen geeft. De leerkrachten van de Catamaran zullen niet aanwezig zijn. 

Deelname is helemaal gratis!  

De vakantieschool is van maandag 3 t/m woensdag 12 mei. Dit zijn 8 dagen. Maar we kunnen nu helaas nog niet zeggen hoeveel dagen de kinderen naar school kunnen komen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen we krijgen. Hierover zullen we u zo snel mogelijk informeren als we weten hoeveel kinderen er naar de vakantieschool komen.  

Houdt u er rekening mee dat de kinderen niet alle 8 de dagen op school zullen zijn. Ook kunnen we helaas niet garanderen dat broertjes en zusjes op dezelfde dagen school hebben.  

Aanmelden kan tot 6 april.   

U kunt uw kind/kinderen digitaal aanmelden via deze link www.decatamaran.nl/vakantieschool . En het formulier daar volledig in vullen. 

Of Let op: Als u uw kind aanmeldt, verwachten we uw kind ook echt op school in de meivakantie! 

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Top