Home / Portfolio / Schoolsportvereniging Lombardijen

Schoolsportvereniging Lombardijen

Onze school heeft een schoolsportvereniging (SSV). De sporten uit onze schoolsportvereniging zijn Karate, Turnen, Streetdance en we hebben een onderdeel Extra Sport waarin verschillende sporten aan bod komen. De schoolsportvereniging heeft als doel kinderen structureel sport aan te bieden in de eigen wijk of in de buurt van de school. Trainingen worden kort na schooltijd gegeven. De trainingen worden door trainers van de deelnemende verenigingen gegeven. De SSV richt zich vooral op kinderen uit de groepen 2 tot en met 5.

Voor vragen of aanmelden, neem even contact op met onze gymleerkracht, meester Jorn. Hij is coördinator van onze schoolsportvereniging. Als u vragen heeft kunt u het contactformulier op deze pagina gebruiken.

Kinderen kunnen gratis meedoen aan 2 proeftrainingen. Tijdens deze proeftrainingen maakt uw kind kennis met de sport en kan hij/zij kijken of hij/ zij écht lid zou willen worden van de sportvereniging. Dit moet na de proeflessen worden besloten. Wanneer uw kind wil stoppen met de waarvan hij/zij lid is, dient u hem/haar uit te schrijven bij de vereniging!

Tijdens schoolvakanties is er geen training

Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds:
Wil uw kind lid worden van een sportvereniging? Maar kunt u het niet betalen?  Misschien komt u in aanmerking voor Jeugdsportfonds of Jeugdcultuurfonds.
Wanneer komt u hiervoor in aanmerking?
– Uw kinderen zijn in de leeftijd van 4 tot 17 jaar.
– Uw gezinsinkomen niet meer dan € 1375,00 voor alleenstaande en € 1550,00 voor echtparen is.
– U woont in Rotterdam.

U moet bij een aanvraag een legitimatiebewijs en uw inkomensgegevens meenemen. Het Jeugdsportfonds (JSF) vergoedt alleen de contributie van de vereniging met een maximum van €225,00 ,- per kind per jaar. Sportkleding/attributen worden niet vergoed door het Jeugdsportfonds. De vergoeding van Jeugdcultuurfonds (JSC) is maximaal € 450,00 ,- per kind per jaar. Er kan maar 1 keer per jaar voor 1 vereniging een JSF/JSC aanvraag worden gedaan.

 

Top