Home / Nieuws / Laatste berichtgeving (i.v.m. Coronavirus)

Laatste berichtgeving (i.v.m. Coronavirus)

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen betreffende de sluiting van de school vanwege het Coronavirus. Als er de komende tijd belangrijke zaken te melden zijn, zullen wij deze ook hier met u communiceren. Blijf deze pagina dus goed in de gaten houden….!

Ons schoolbestuur, Stichting BOOR, volgt de adviezen die het RIVM geeft. Klik hier om naar de website van het RIVM te gaan voor meer informatie.


Update vrijdag 5 februari 2021

We gaan maandag weer open…! Via Parro heeft u hierover informatie ontvangen. De informatie kunt u ook downloaden op onze website, klik hier voor deze informatie.


Update vrijdag 1 januari 2021

Voor De Catamaran is het nieuwe jaar helaas niet zo goed begonnen. Afgelopen nacht is er brand geweest in een kleuterlokaal. Dit lokaal is volledig verwoest, de hele benedenverdieping heeft schade. Vanwege roetschade zal het hele pand door een gespecialiseerd bedrijf worden schoongemaakt.

Maandag 4 januari zullen wij door de brand helaas geen noodopvang kunnen organiseren. 


Update  dinsdag 15 december 2020

Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord, gaan de scholen vanaf 16 december 2020 dicht tot 19 januari 2021. We zullen u vooral via Parro informeren. Op het onderdeel ‘laatste berichtgeving i.v.m. Coronavirus’ op onze website zullen we de belangrijkste zaken ook met u delen.

We zullen voor kinderen waarvan ouders in cruciale beroepen werken, noodopvang organiseren. Hievoor kunt u het inventarisatieformulier digitaal invullen. Dit formulier kunt u hier vinden: Aanmelden noodopvang tweede Lockdown 


Update vrijdag 28 augustus 2020: Maandag 31 augustus starten we weer!

We zullen tot aan de herfstvakantie hetzelfde rooster volgen als waar wee mee geëindigd zijn voor de zomervakantie. Dit betekent dat we van 8.30 uur tot 14.00 uur op school zitten. De leerlingen blijven tussen de middag op school. In de ochtend is de inloop vanaf 8.15 – 8.30 uur. Helaas is het nog niet mogelijk ouders in de school te ontvangen. Wilt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind, dan kunt u de groepsmailadressen (groep1@decatamaran.nl; groep2@decatamaran.nl etc) hiervoor gebruiken.

Leerlingen uit de groepen 1 en 2 gebruiken de ingang bij het kleuterplein, de groepen 3 tot en met 6 gebruiken de ingang bij het schoolplein en de groepen 7 en 8 en de schakelleerlingen gebruiken de ingang bij de oude bibliotheek.


 

Top